25n
25N
25N

Juanma Ramón anuncia la seua candidatura a les primàries per a encapçalar la llista de Compromís a l’alcaldia de Paterna

La formació valencianista també dona a conèixer mitjançant la seua pàgina web als catorze candidats i candidates que opten a formar part de la seua llista electoral

Juanma Ramón anuncia la seua candidatura a les primàries per a encapçalar la llista de Compromís a l’alcaldia de Paterna
12/02/2019 -

El portaveu municipal de Compromís a Paterna, Juanma Ramón, ha anunciat la seua intenció de presentar-se com a candidat a les primàries per a encapçalar la llista municipal de 2019 en el municipi. Ramón ha afirmat que he decidit fer ja el pas i anunciar la meua candidatura a primàries, en un procés que es creu la participació ciutadana i que aposta per l’exercici de la democràcia, donant la veu i el vot a les persones, siguen o no militants de Compromís.

Juanma Ramón ha assegurat que es presenta a aquesta reelecció en el càrrec “per a intentar aprofundir en els canvis que ja realitzaren en el temps que formàren el Govern del Batà, per a destinar els recursos adequats per a garantir els drets socials a la ciutadania del municipi. Per a garantir un urbanisme sostenible, sense oblidar la nostra oposició frontal contra l’especulació urbanística i de imposició de megacentres comercials. No és el model que volem. Ni tampoc quant a creació de llocs de treball a qualsevol preu, la nostra aposta és un model sostenible que crea ocupació des dels polígons existents i que revitalitza el comerç local.

La coalició ha informat que un total de catorze veïns i veïnes de Paterna i membres de la formació conformen la llista de candidats i candidates que opten a formar part de la seua llista electoral. Una llista que de nou serà ordenada per la ciutadania de Paterna que voluntàriament vullga participar en este procés de primàries obertes. La coalició ha volgut recordar que el procés per a inscriure’s al cens electoral de la coalició per poder votar i ordenar la llista electoral finalitza el pròxim 19 de febrer i que els dies 1 i 2 es votarà presencialment a distintes seues per tal de facilitar la votació a veïns i veïnes de diferents barris del municipi.

“El veïnat ja pot conèixer qui son els candidats i candidates a formar part de la llista electoral de Compromís, a la nostra pàgina web tenen al seu abast tota la informació de cadascú d’ells i quin son els motius que els han portat a voler formar part de la nostra candidatura. Crec que de nou, com va ocórrer a 2015, tindrem una llista potent i amb l’objectiu d’eixir a guanyar l’alcaldia de Paterna”, ha manifestat Juanma Ramón.

Per a acabar, el candidat a liderar la llista de Compromís a Paterna per a 2019 ha destacat que “els candidats i candidates a formar part de la llista municipal de la coalició són peces fonamentals del canvi que necessita el nostre poble. Hem demostrat que tenim alternatives durant aquesta legislatura que arriba a la seua fi i hem d’aconseguir que la ciutadania ens done l’oportunitat de demostrar-lo en el pròxim govern municipal. Perquè tots els que hem fet el pas a participar en aquest procés de primàries compartim el compromís de treballar per Paterna i només junts podem aconseguir-lo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

bombers
bombers