caixa popular

Juanma Ramón amplia Serveis Socials amb la contractació de 11 professionals

Juanma Ramón amplia Serveis Socials amb la contractació de 11 professionals
06/07/2017 -

La regidoria de Polítiques Inclusives amplia els serveis socials de l’Ajuntament de Paterna amb la contractació de cinc Treballadors Socials, quatre Educadors Socials i dos administratius, una mesura que porta endavant aquesta regidoria per tal de millorar l’atenció als usuaris del servei i retallar el temps d’espera que està al voltant dels 90 dies. Aquesta ampliació de plantilla ajudara a acurtar els tràmits administratius de l’àrea.

Aquesta iniciativa es du avant gràcies a la subvenció de la conselleria d’Inclusió que dirigeix Mónica Oltra i la decisió del Govern del Batà d’ampliar la plantilla per reduir la ràtio d’habitant per treballador i, aconseguir així, la descongestió de l’atenció primària dels serveis socials. El titular de Polítiques Inclusives, Juanma Ramón ha destacat que les retallades del PP de Paterna deixaren amb 12 interins menys l’àrea, disparant la ràtio a 1 treballador/a Social per cada 17.000 habitants.

Amb aquestes noves contractacions, es restaura la plantilla i es redueix en un 50% la ràtio de treballador/habitant per a reduir la llista d’espera i aconseguir que millore l’atenció personalitzada que fan els funcionaris de Serveis Socials. A més, es crea la figura d’Auxiliar Informador dels serveis socials, personal especialitzat a fer el triatge dels usuaris i derivar-los al servei al qual corresponga alleugerint tràmits. Amb aquestes mesures, el regidor de l’àrea Juanma Ramón, dóna per finalitzada la reorganització dels Serveis Socials i espera que en breus s’arrepleguen els primers fruits d’aquesta reestructuració amb la reducció de la llista d’espera i la millora en l’atenció.

“La reestructuració de l’equip base suposa la creació d’una cinquena zona d’atenció que, junt amb el reforç administratiu permetrà reduir el temps d’espera dels usuaris, agilitzant l’atenció primària dels serveis socials”, ha manifestat Juanma Ramón.

Segons el Tinent d’Alcaldia de Polítiques Inclusives, “amb aquestes noves incorporacions es podran desenvolupar altres programes com ara el d’atenció al menor, servei de dependència, l’oficina d’habitatge, el programa de violència de gènere i igualtat, el programa de cooperació social a més d’altres projectes d’intervenció comunitària pensats per a afavorir la cohesió i l’empoderament d’entitats i associacions”.

“Han sigut molts mesos de treball per aconseguir una reorganització que reverteix la situació que va crear el PP amb la seua política erràtica i les seues retallades de personal. Ara, amb la nova Àrea d’Inclusió i els nous reforços de personal ja estem en disposició de millorar la qualitat dels serveis socials i dur endavant totes les iniciatives oblidades durant tants anys de foscor”, conclou Juanma Ramón.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats