25n
25N
25N

Juan Ramón Adsuara renúncia al càrrec de portaveu del grup popular a la Diputació de València

Juan Ramón Adsuara renúncia al càrrec de portaveu del grup popular a la Diputació de València
04/08/2020 -

Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar i fins fa una setmana president de la gestora provincial del Partit Popular de València, ha presentat en el dia de hui la seua renúncia al càrrec de portaveu del grup popular a la Diputació de València.

Adsuara ha declarat que deixa el càrrec “amb el deure complit”, a més de comptar amb la satisfacció personal d’haver pogut dur a terme el mandat que li va entregar personalment Pablo Casado d’estabilitzar la província i unir esforços amb tots els representants populars de la regió.

En aquesta nova etapa, Adsuara torna a centrar tots els seus esforços a Alfafar, el municipi de l’Horta Sud del qual és alcalde, per a així fer front a la nova situació derivada de la pandèmia de la covid-19.

L’alcalde, al costat del seu equip de govern, continua treballant en la cura de la ciutadania i reforç dels serveis municipals. El govern d’Adsuara focalitza les accions a treballar perquè cap persona del municipi quede arrere siguen les quals siguen les circumstàncies socioeconòmiques que afecten el municipi.

Juan Ramón Adsuara desitja èxits al nou equip al capdavant del grup popular a la Diputació en aquest nou període. Així mateix, espera que el nou president continue apostant pel municipalisme i que el partit continue posant el focus en les persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =