25n
25N
25N

Juan Medina a Ciutadans: “és una autèntica irresponsabilitat aquesta falta de rigorositat”

El Consistori de Quart de Poblet explica que l’Institut de Tecnologies de la Informació i Comunicacions de la UPV realitza l’auditoria energètica dels edificis i l’enllumenat públic des de 2017

Juan Medina a Ciutadans: “és una autèntica irresponsabilitat aquesta falta de rigorositat”
30/10/2019 -

En l’últim ple municipal celebrat a Quart de Poblet, Ciutadans va presentar una moció per a la realització d’una auditoria energètica dels edificis públics del municipi. Moció que va ser rebutja amb els vots en contra de la bancada socialista i del PP, amb les abstencions de la resta de forces polítiques en l’oposició Compromís i Podemos, en tractar-se d’una actuació que ja es realitza.

El Portaveu del Grup Socialista i regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Juan Medina, va haver d’explicar que “a la fi de 2017 ja signem un contracte amb l’Institut de Tecnologies de la Informació i Comunicacions (ÍTACA) de la Universitat Politècnica de València, que incloïa l’auditoria energètica tant dels edificis públics com de l’enllumenat municipal, avaluant les emissions de CO2. De fet, el Pacte dels Alcaldes comportava, entre altres accions, la creació d’un Inventari d’Emissions de Referència (IER) com a part del Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (PAUS)”.

Medina va mostrar la seua perplexitat davant “la presentació d’una moció realitzada des d’un total desconeixement, sense cap mena de fonament ni treball previ. És una autèntica irresponsabilitat aquesta falta de rigorositat, presentant una moció per a exigir que es realitze una auditoria energètica que ja s’ha realitzat”.
A més, el regidor va mostrar el seu desgrat davant les informacions aparegudes en els mitjans, assegurant que “el que és encara més greu és que aquesta desinformació del seu partit la volen contagiar a la ciutadania, en fer-se eco en els mitjans de comunicació. Amb això només aconsegueixen deixar-se en evidència, però és una autèntica pena que, sent aquest Ajuntament pioner en qüestions mediambientals i de lluita contra el canvi climàtic i per la sostenibilitat, es vulga donar una imatge tan allunyada de la realitat. I tot això per un interés partidista i, com he dit, una falta total d’informació i interés”.

“Com a regidors la nostra obligació és informar-nos de tot i, davant el desconeixement, preguntar. El ple municipal és l’espai més important a nivell polític d’un municipi i no es poden tolerar aquests despropòsits”, va concloure Medina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

caixaontinyent
Informacion coronavirus
paterna