25n
25N
25N

Juan López i Sergio Antolinos es coronen en la Primera Etapa de la Lliga Nacional de Futvòlei

Juan va ser nomenat millor jugador del torneig

Juan López i Sergio Antolinos es coronen en la Primera Etapa de la Lliga Nacional de Futvòlei

La platja de les Arenes ha viscut un intens cap de setmana de futvòlei. Diumenge passat es va disputar les últimes fases de la Primera Etapa de la Lliga Nacional en la qual els amants d’este esport van poder veure una gran qualitat en l’arena. Esportistes arribats de diferents ciutats van fer les delícies d’afeccionats rendint a un gran nivell durant tot el cap de setmana. Ambdues categories, la de Plata i Or, van estar molt igualades i competides.

podiumEn la categoria d’Or la parella formada per Juan López i Sergio Antolinos es va alçar amb el títol de campions seguits de Pablo i Carlos com a subcampions. En tercer lloc van finalitzar Frank i Rober. Juanito no solament es va emportar el trofeu de campió sinó que també va ser coronat com a millor jugador del torneig.

Quant a la categoria de Plata, el triomf va ser per a la parella formada per Xavi & Muni, el segon classificat van ser Felipe & Rober i en tercer lloc van finalitzar Ángel & Lázaro.

 

Sergio i Juan: “Va ser una final disputada”

Si el dissabte certificaven la passada a la final sense majors complicacions, Juan López i Sergio Antolinos van haver d’esforçar-se una mica més el diumenge. La semifinal va ser bastant senzilla però en la final van haver de barallar-la. “La nostra semifinal va ser bonica i la guanyem sense majors complicacions. Quant a la final, va estar més disputada, ja que començarem perdent. En el primer set no acabàvem de trobar el nostre joc i ells estaven jugant molt bé. Ja en el segon i tercer set aconseguim fer el nostre millor joc i donar-li la volta al marcador”, comentava Sergio Antolinos qui assegurava que estaven molt contents amb el triomf i, sobretot, “que Juan aconseguira ser el millor jugador del torneig”.

La Segona Etapa de la Lliga Nacional de Futvòlei tindrà lloc el pròxim 25 i 26 de març a Tenerife. Resta poc més d’un mes perquè es tornen a veure les cares els millors jugadors d’este esport i tornar a deixar patent la seua qualitat, està vegada sobre l’arena de Tenerife.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + onze =

museo prehistoria