25n
25N
25N

L'Associació Jovesolides presenta la 'La Caja'

L'Associació Jovesolides presenta la 'La Caja'
30/05/2018 -

L’associació Jovesolides organitza divendres que ve, 1 de juny la trobada ‘La Caja’, un espai de reflexió i construcció on més de 250 xiquets i xiquetes, docents, representants de l’Administració Pública i polítics compartiran espai per a trobar solucions a problemes socials.

‘La Caja’, desenvolupada amb el suport financer de la Direcció general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València, és un projecte pioner a Espanya amb el qual s’ha treballat en set centres educatius de la província de València. A través d’aquest projecte els i les més joves han pres consciència de problemes socials com: refugi polític, violència de gènere, crisi mediambiental o problemes en l’àmbit de l’educació. Tot això a través del prisma dels Objectius de Desenvolupament sostenibles (ODS).

La trobada comptarà amb la presència, entre altres autoritats polítiques, del Director General de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo García, la Directora General de l’Institut Valencià de les Dónes i per la Igualtat de Gènere, María Such Palomares, el Director General de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat, José de Lamo Pastor, el Sotsdirector General d’Innovació i Qualitat Educativa, Josep Lluis Rives, la vicerectora de Responsabilitat Social i cooperació de la Universitat Politècnica de València, Rosa Puchades, i la presidenta de l’associació Jovesolides, Lourdes Mirón.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

bombers
CCCC
bombers