caixa popular

'Joves i Literatura' acosta la poesia i la narrativa en valencià als estudiants

'Joves i Literatura' acosta la poesia i la narrativa en valencià als estudiants
09/06/2017 -

Dins de les activitats programades per a la promoció del valencià des de l’Ajuntament de València, la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb el Gabinet de Normalització Lingüística, va iniciar el mes d’abril del 2017 una campanya dirigida als centres de primària, secundària i batxiller de la ciutat de Valencia que amb el títol de Joves i literatura, ha acostat la poesia i la narrativa als estudiants mitjançant recitals realitzats per personal del Gabinet de Normalització Lingüística.

Els recitals s’han realitzat a l’interior del Museu de Ciències Naturals, situat dins dels Jardins del Real (Vivers), amb la qual cosa ciència i literatura han format part de l’oferta i els alumnes assistents, a més de conéixer textos d’autores i autors com per exemple Vicent Andrés Estellés, Marc Granell, Carles Cano, Ovidi Montllor, Lluís Torres, Imma Máñez, Lluís Roda, Manel Garcia Grau, Marisol González Felip, Vicent Nàcher Ferrero, Ramon Ramon, Maria Calvo Palomares, Àngels Gregori i Alba Fluixà, també han pogut visitar les col·leccions del museu.

Des del Gabinet de Normalització Lingüística es va oferir a tots els centres de la ciutat aquesta activitat, les peticions de la qual s’han atés per rigorós orde. Ahir, 8 de juny, van anar els alumnes de primària del CEIP Cervantes, els quals van gaudir de l’última activitat d’aquest curs. A més, a l’alumnat assistent se li va regalar, per part del Servici de Recursos Culturals, un quadern amb alguns dels poemes recitats. Després de l’estiu s’enviarà la informació als centres educatius de la ciutat perquè participen en la segona edició de la campanya.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats