caixa popular

Joves de tota la Comunitat presentaran a Mislata les seues propostes per a complir amb els "Objectius de desenvolupament sostenible"

Una trobada reunirà el 21 de novembre a més de 250 joves de les principals ciutats valencianes per a entregar als representants polítics les seues conclusions

Joves de tota la Comunitat presentaran a Mislata les seues propostes per a complir amb els "Objectius de desenvolupament sostenible"
16/10/2017 -

La Generalitat està duent a terme una campanya per a conscienciar als joves de la necessitat d’implicar-se per a aconseguir un món millor. A través d’una iniciativa que porta per nom “Connecta amb els ODS”, els ha demanat que facen les seues propostes per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l’ONU. I els joves de les ciutats més poblades de la Comunitat ja s’han posat a la feina.

Es tracta d’un grup de més de 250 xics i xiques de les ciutats que conformen l’Aliança pel Desenvolupament Sostenible. Durant tot l’any treballen estos objectius agrupats per àrees i, després de desenvolupar tot un programa d’activitats didàctiques, celebren una trobada anual en la qual fan entrega de les seues conclusions als representants polítics. El de l’any passat va ser el primer i es va celebrar a Les Corts Valencianes. El d’enguany tindrà com a seu Mislata i serà el pròxim 21 de novembre.

A Mislata els joves que treballen les propostes per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible són els corresponsals juvenils, un grup de xics i xiques de tots els instituts de la ciutat que fan de nexe d’unió entre la joventut i l’Ajuntament. Encara que Mislata té assignat l’objectiu número 4, el de l’ Educació, les propostes es treballen per àrees. Així, els joves que es reuneixen habitualment en el Centre Jove del Mercat estan preparant proposades per a l’àrea que l’ONU ha denominat “Persones”, i que a més de l’Educació inclou també la Pobresa, la Fam, la Salut i la Igualtat de gènere.

Per a conèixer el treball que estan realitzant els corresponsals juvenils i anunciar-los la cita que enguany se celebrarà a Mislata, els joves van rebre en El Mercat la visita dels regidors de Solidaritat, José Luis García, i de Joventut, Ximo Moreno. Tots dos van transmetre als joves la importància de complir estos ODS marcats per l’ONU i la necessitat que ells s’impliquen activament per a aconseguir-ho.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats