25n
25N
25N

Joves de La Dipu Et Beca analitzen les polítiques d'Igualtat dels ajuntaments amb qüestionaris de la Diputació

Joves de La Dipu Et Beca analitzen les polítiques d'Igualtat dels ajuntaments amb qüestionaris de la Diputació
21/08/2016 -

La Diputació de València, amb l’ajuda d’alguns dels becaris de La Dipu Et Beca, ha engegat un programa per a conèixer les polítiques en matèria d’Igualtat que s’estan duent a terme en tots els municipis valencians, amb la finalitat de crear una radiografia general de la situació actual i localitzar les manques i necessitats que presenten.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració entre la Diputació i els ajuntaments a través dels joves estudiants que estan gaudint del programa de Gestió del Talent, en la seua modalitat La Dipu Et Beca, en departaments que permeten aquest tipus d’activitat.

A través d’uns qüestionaris elaborats per l’Àrea d’Igualtat de la Diputació, els joves recopilaran les dades necessàries per a obtenir informació sobre el grau d’organització i els recursos amb els quals expliquen els consistoris per a desenvolupar les seues polítiques d’Igualtat.

La diputada d’Igualtat, Isabel García, ha destacat la importància de “conèixer la situació real dels ajuntaments per a poder afinar les polítiques d’Igualtat, al mateix temps que aprofitem l’experiència de municipis com Quart de Poblet o Mislata, que són referents en aquestes polítiques”.

Així mateix, la diputada provincial ha explicat que els resultats dels qüestionaris “també ens ajudaran a elaborar un programa de formació específic per al personal dels ajuntaments”.

Per la seua banda, el diputat de Projectes Europeus i responsable del programa de Gestió del Talent, Bartolomé Nofuentes, ha assenyalat que amb aquest programa “pretenem que les entitats locals aprofiten el talent dels joves al mateix temps que els donem formació pràctica”.

“És un gran honor que La Dipu Et Beca contribuïsca a millorar les polítiques d’Igualtat a nivell provincial, un objectiu essencial i indispensable amb el qual la nova Diputació s’ha compromès des del primer dia”, ha conclòs Nofuentes.

A partir de la informació recopilada mitjançant qüestionaris, s’analitzaran aspectes com l’existència o no d’una Casa de la Dóna, el grau d’organització i coordinació en matèria d’Igualtat i la transversalitat de les polítiques que s’estan implementant. Tot açò amb l’objectiu d’obtenir un referent per al disseny de plans i programes de millora que s’emprendran des de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 5 =