25n
25N
25N

Joves amb Compromís critica el tancament de la biblioteca de la Cova Gran pel míting de Sagredo

Des de les joventuts de la coalició valencianista proposen la creació de casals joves per barris i la implantació d’ajudes a l’emancipació

Joves amb Compromís critica el tancament de la biblioteca de la Cova Gran pel míting de Sagredo
22/05/2019 -

Des de Joves amb Compromís volem manifestar el nostre rebuig al tancament de la biblioteca de la Cova Gran per part de l’executiu de Sagredo. “Després de publicitar a “bombo y platillo” que la biblioteca ampliava un mes la seua apertura per als exàmens de Maig, Sagredo la tanca per a poder fer el seu míting electoral”, ha declarat el coordinador local de Joves, Pere Gago.

Les informacions dels estudiants afectats manifesten la ineficiència del govern de Sagredo. Primer varen dir que es tancava 4 dies per fumigació, per a després assabentar-se que la fumigació només es va produir l’últim dia. Segons Pere Gago “Sagredo torna a vendre una cosa i després fa un altra cosa. Diu que farà una regidoria d’Infància quan al mateix temps boicoteja la instal·lació d’un centre d’acollida de menors. I ara, amplia el termini de la biblioteca però quan fa el seu míting la tanca perjudicant als estudiants”

CREACIÓ DE CASALS JOVES I AJUDES A L’EMANCIPACIÓ

Les activitats de la Casa de la Joventut han de descentralitzar-se per a que els i les joves dels diferents barris de Paterna puguen gaudir d’elles. Per això, des de Joves amb Compromís proposem la renovació de les activitats juvenil i la creació de “casals joves”. Estos casals suposarien un espai d’autogestió, on la joventut podria realitzar les seues activitats i gaudir d’ell però a la mateixa vegada suposaria una manera d’inculcar als i les joves quan costen les coses. “La joventut paternera està un poc cansada de les activitats i hem de renovar-les. Això si sempre amb l’opinió dels i les joves del municipi” ha manifestat el coordinador local, Pere Gago.

I tampoc volem oblidar-nos d’eixos joves que “s’independitzen” de casa però no tenen recursos econòmics suficients per a fer-ho. Des de Joves proposem la implantació d’ajudes econòmiques per a facilitar que els i les joves paterneres puguen tindre un lloc on viure quan se’n van de casa. Pere Gago manifesta “Amb la bombolla del lloguer i la compra de vivendes pels Fons Buitre com Blackstone, els i les joves necessiten ajudes per a poder independitzar-se de la casa familiar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + tretze =

museo prehistoria