caixa popular

Jóvens Valencianistes organitza una conferència amb el professor Joan Senent

Jóvens Valencianistes organitza una conferència amb el professor Joan Senent
26/09/2017 -

La organització política jove, Jóvens Valencianistes, vinculada al partit Demòcrates Valencians, organitza este pròxim dijous una nova conferència dins del cicle de ‘Tertúlies del Viena’ que van encetar fa setmanes i que vol ser un punt de trobada i reflexió de tot el valencianisme centrat, moderat i liberal.

L’acte tindrà com a conferenciant convidat al professor universitari i empresari Joan Senent, que parlarà sobre la història del valencianisme liberal des de la transició fins a l’actualitat. A les 19h de la vesprada tindrà lloc la tertúlia en el Restaurant Viena de l’Avingunda Marqués de Sotelo 2.

Joan Senent té a les seues esquenes diverses iniciatives valencianistes, especialment en el món editorial.
El professor Senent també va participar en les antigues Tertúlies de l’Hotel Anglés, un punt de trobada on intel·lectuals de finals del segle XX debatien al voltant de la idea de valencianisme i sobre actualitat política. L’acte de Jóvens Valencianistes, emmarcat dins de les ‘Tertúlies del Viena’, vol recuperar l’esperit de les tertúlies de l’Hotel Anglés i està obert a l’assistència de qualsevol persona que tinga interés en escoltar i debatre sobre els últims anys de valencianisme liberal.

En anteriors ocasions han participat en les tertúlies de Jóvens Valencianistes el professor de valencià Josep Daniel Climent, el jurista i politòleg Vicent Franch o el President de l’Associació de Juristes Valencians, Jose-Ramon Chirivella.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats