caixa popular

Més de 430 joves s'incorporen a treballar a l'Ajuntament durant un any

Més de 430 joves s'incorporen a treballar a l'Ajuntament durant un any
04/09/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha destacat que 433 joves que s’han incorporat ja a treballar a l’Ajuntament gaudiran d’un contracte anual i percebran entre 18.000 i 26.000 euros bruts. Tots han sigut seleccionats dins de la iniciativa “Anem!” i del Programa d’Incentius a la Contractació de Persones Joves no Qualificades (EMPUJU) i d’Ocupació Qualificada Juvenil (EMCUJU).

Sandra Gómez ha assegurat que aquesta iniciativa respon “a una aposta per la creació d’ocupació de qualitat, així com per una formació continua i gratuïta dels i les nostres joves”. Així, ha precisat que en el cas d’EMPUJU 201 joves obtindran experiència laboral al llarg d’un any.

Aquests van iniciar el mes d’agost el seu contracte laboral d’un any de duració a l’Ajuntament. Els contractats desenvolupen funcions pròpies d’obra de paleta, jardineria, pintura, fusteria, lampisteria, electricitat, neteja i informació mediambiental, entre altres.

Per la seua part, amb EMCUJU s’incorporaren el passat 4 d’agost 232 joves qualificats entre els quals hi ha titulats superiors -fins i tot amb màster- i titulats mitjans amb cicle formatiu superior o cicle formatiu mitjà. Les titulacions més representades són Cicle Formatiu d’Administració i Finances i el grau en Dret, però també hi ha periodistes, arquitectes, economistes, delineants i un llarg etcètera.

Sandra Gómez ha destacat “la importància d’aquest nou programa de contractes, que no beques, tant per a la ciutat de València com per a les persones seleccionades, que tindran la seua primera experiència laboral a través de l’Ajuntament”. Segons ha explicat la regidora, és necessari dur a terme accions dirigides a “combatre la desocupació entre els i les joves”, ja que, segons ha advertit, “suposa un dels grans problemes socials”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios