25n
25N
25N

els joves emprenedors valencians posen en marxa la maquinària de les startups

L’Associació Valenciana de ‘Startups’ engegarà un pla per a fomentar l’emprenedoria en 2018

els joves emprenedors valencians posen en marxa la maquinària de les startups
12/01/2018 -

Quasi un 40% han augmentat les inversions en les anomenades ‘startups‘ espanyoles durant 2017 fins a arribar als 845 milions d’euros. 3.301 empreses emergents hi ha a Espanya. Això sí, la Comunitat Valenciana, malgrat ser la tercera per darrere de Madrid i Barcelona en emprenedoria, solament representa el 2,5% de les inversions totals.

2017 no obstant això va ser un any en el qual València va mostrar la seua ferma decisió d’avançar en l’entramat empresarial emergent i la seua aposta per convertir-se en una ciutat ‘startup’. Al juliol, sense anar més lluny, es va celebrar en la ciutat el Vit Emprende Summit, on la regidora d’Emprenedoria de l’Ajuntament, Sandra Gómez, va apuntar que “les empreses innovadores i l’ajuntament van a ser companys de viatge”.

En eixe sentit, aquest 2018, l’Associació Valenciana de ‘Startups’ que ve gestant-se els últims anys, definitivament engegarà un pla per a fomentar l’emprenedoria i crear fins a 8.000 ocupacions directes i indirectes en la regió, dins d’un teixit empresarial que arribe als 140 milions d’euros.

Els premis Talent Jove

Sense anar més lluny, el dimarts passat es va celebrar la gala de la V edició dels premis Talent Jove, a la qual van acudir prop de 800 persones, i que va premiar projectes emprenedors en diferents àmbits com l’acció social, la ciència, la cultura, l’esport, o l’empresa. Els guanyadors es van emportar, a més del guardó, 6.000 euros cadascun.

En paraules del president Ximo Puig, és important avançar “cap a un model inclusiu en el qual siga possible una major productivitat de les nostres empreses i en el qual les persones puguen desenvolupar totes les seues capacitats”. De la mateixa forma, va animar a tots els guanyadors i participants del premi a “millorar la societat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − huit =

bombers
CCCC