25n
25N
25N

La Jove Orquestra de la Generalitat commemora els seus vint anys en Sagunt a Escena

La Jove Orquestra de la Generalitat commemora els seus vint anys en Sagunt a Escena
30/07/2019 -

La programació del festival Sagunt a Escena continua amb la celebració al Teatre Romà d’un espectacle a càrrec de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que celebra enguany els seus vint anys d’existència.

Dirigida per Pablo Rus Broseta al concert de Sagunt l’orquestra interpretarà “Una nit a la serra pelada” de Modest Mússorgski, l’estrena de l’obra d’encàrrec de l’Institut Valencià de Cultura al jove compositor valencià Marc García Vitoria “Focus for orchestra” i “La consagració de la primavera” d’Igor Stravinski.

Per primera vegada a la plantilla de la jove orquestra que compta amb 104 músics, s’ha afegit un cos de dansa de 18 ballarins creat expressament per aquesta ocasió, que ha treballat sota la direcció de la ballarina i coreògrafa Asun Noales.

La jove Orquestra culmina amb l’actuació de Sagunt la seua Trobada d’estiu en la qual, durant 15 dies, músics d’entre 16 i 26 anys reben classes d’instruments amb professors de primer nivell i treballen diverses obres del repertori orquestral que culminen amb concerts com el que veurem en Sagunt a Escena.

Abans de Sagunt a Escena la Jove Orquestra va oferir aquest espectacle amb ballet el 28 de juliol a Altea, per a celebrar la seua capitalitat cultural i el 29 va interpretar un concert amb aquest mateix programa a Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − catorze =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020