25n
25N
25N

Els grups de cambra de la Jove Orquestra de la Generalitat actuaran dins de les celebracions del 9 d’Octubre

Arxiu

Els grups de cambra de la Jove Orquestra de la Generalitat actuaran dins de les celebracions del 9 d’Octubre
04/10/2019 -

Dos grups de cambra de la Jove Orquestra de la Generalitat, un de corda i un de metall, actuaran dins de les celebracions institucionals del 9 d’Octubre al voltant del Palau de la Generalitat.

El dissabte 5 i el diumenge 6 d’octubre, el grup de metall Five Brass Signs i els grups de corda Silentivm Group i Shostakuartet faran diverses actuacions de mitja hora de durada al llarg de tot el dia. Dissabte a partir de les 11 del matí, el carrer dels Cavallers i la plaça de Manises acolliran aquestes breus píndoles musicals a càrrec dels talentosos joves que componen la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. Diumenge, les actuacions tindran lloc a partir de les 17.00 de la vesprada als mateixos punts de la ciutat.

El programa commemoratiu del 9 d’Octubre es compon d’una àmplia oferta cultural des del dia 1 fins al mateix 9 d’octubre. En el cas concret de les actuacions de música de cambra de la Jove Orquestra de la Generalitat, és, a més, una ocasió de professionalitzar i donar repercussió a la tasca dels joves músics que la componen.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura i està formada per 95 músics menors de 26 anys. El seu director des de l’octubre de 2017 és Pablo Rus Broseta, format a València, Lió, Amsterdam i Berlín i actualment director associat de la Seattle Symphony, on lidera una extensa varietat de programes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

museo prehistoria