caixa popular

Josefa Pascual serà reconeguda com a Llauradora de l’any 2017

Diumenge es celebra la Mitja Marató i la 10 K, amb inici i final en Parc Central

Josefa Pascual serà reconeguda com a Llauradora de l’any 2017
18/05/2017 -

Amb motiu de la festivitat de Sant Isidre, Torrent entregarà el tradicional guardó de Llaurador de l’any. Un reconeixement que enguany és per a Josefa Pascual Navarro; una dona dedicada en cos i ànima al camp, que als seus 80 anys encara recorre amb cotxe el camí fins al camp on treballa els seus cultius que posteriorment ven a Torrent. Demà, la celebració començarà amb la missa en honor a sant Isidre a les 19.00 h a la parròquia de Montsió. Posteriorment, a la seu del Consell Agrari Municipal es farà entrega del guardó. Els amics i familiars que acompanyen la llauradora en l’acte també podran veure un vídeo preparat pel Gabinet de Premsa de l’Ajuntament amb què es fa un repàs a la vida de Pepica, i que dedica una atenció especial a la seua dedicació al camp.

En l’àmbit esportiu, diumenge es celebra la Mitja Marató, que començarà a les 9.30 h i té un total de 21.097,5 metres; mentre que la 10K s’iniciarà a les 9.00 h i té un recorregut de 10.000 metres. Les dos carreres tenen el punt d’eixida i d’arribada a les instal·lacions de Parc Central.

Dissabte al matí, les instal·lacions del pavelló Anabel Medina acolliran la celebració de la II Trobada de Consells d’Infància. Esta iniciativa començarà divendres en la sala d’actes de la Casa de la Cultura, on tindran lloc diferents ponències. Dissabte serà el torn dels jocs, ja que es faran diferents activitats com ara tallers, dinàmiques per a treballar el llenguatge no verbal i una gimcana. A les 11.00 h.

Els xiquets i xiquetes coneixeran la importància de les abelles dins de l’ecosistema en un taller al Centre Ambiental del Vedat. S’estudiaran les classes d’abelles i aprendran les diferències amb les vespes. Per a finalitzar, tots els assistents confeccionaran una abella de cartó com a record. A partir de les 11.00 h. Igualment, al llarg del matí es farà el contacontes Marieta Ganduleta; una xiqueta a qui li agrada molt deixar volar la imaginació però a qui no li agrada llegir.

Com tots el caps de setmana, l’Hort de Trénor ha organitzat un taller, esta vegada per a fabricar arxivadors, carpetes, moneders i bosses de platja, entre més objectes, amb materials reciclats. A les 11.00 h.

L’Auditori presenta la funció Els Esperantistes, que serà dissabte a les 20.00 h. Una obra escrita i dirigida per Paco Zarzoso, que té com a protagonistes Lázaro (Ferran Gadea), Marta (Cristina García) i Àngel (Josep Manel Casany).

A més a més, dissabte a les 17.30 h en la parròquia de la Sagrada Família es celebrarà una missa i la processó en honor a la Mare de Déu de Fàtima.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats