caixa popular

José María Bravo pren possessió del càrrec de regidor

José María Bravo pren possessió del càrrec de regidor
21/03/2018 -

L’enginyer agrònom de la Universitat Politècnica José María Bravo, de 46 anys, és des de hui membre de la Corporació Municipal. Ha pres possessió del càrrec de regidor en un Ple extraordinari en el qual també s’ha aprovat la seua incorporació al Grup Municipal Ciutadans, així com la seua dedicació exclusiva a l’administració pública. Entre altres ocupacions, s’incorpora com a vocal titular a la Comissió de Medi Ambient.

José María Bravo substitueix en el càrrec Santiago Benlliure, el qual va presentar la seua renúncia el 2 de març de 2018. Durant la sessió plenària celebrada hui a l’Hemicicle ha promés per la seua “consciència i honor, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidor”, tal com contempla la Llei Orgànica del Règim Electoral General vigent. Seguidament, en rebre el suport de la resta de la Corporació, ha ocupat el seu escó, en la segona fila de la bancada que ocupa el Grup Municipal Ciutadans, al qual també s’ha incorporat hui amb el vot favorable de tots els regidors i regidores de la desena Corporació democràtica de la ciutat de València.

En nom d’aquesta, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha traslladat al nou regidor felicitacions i “els millors desitjos perquè desenvolupe el seu nou treball amb la dedicació que mereix la ciutadania”. Per la seua banda, José María Bravo, ha manifestat la seua il·lusió davant el repte que suposa prestar un servici a la ciutat, i ha assegurat que, amb la seua formació, com a investigador i especialista en medi ambient, contribuirà perquè València continue avançant cap a la modernitat”.

Tal com ha aprovat hui el Ple, José María Bravo, especialista en gestió mediambiental, participarà, com a canceller en Emivasa, serà vocal del Patronat de la Fundació de l’Observatori del Canvi Climàtic, del Consell Municipal de Medi Ambient, i membre del Consell Rector de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tres =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC