caixa popular

Jornades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Alfafar

Jornades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a Alfafar
23/02/2018 -

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alfafar ha organitzat 2 tallers sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, destinades al teixit associatiu i la ciutadania en general, que la seua temàtica se centra en l’ODS nº12 sobre producció i consum responsables, i que pretenen formar i sensibilitzar en matèria de bones pràctiques en Reciclatge i Consum Responsable.

En primer lloc, el taller La Recibotica Ambiental planteja consells i bones pràctiques ambientals en la vida diària, per a separar correctament els residus reciclables de forma còmoda, senzilla i efectiva.

En el segon taller La Tómbola del Reciclatge, mitjançant una dinàmica de grup basada en una tómbola, s’analitzarà la correcta gestió dels residus en cada contenidor.

Aquests tallers de participació ciutadana, que són un compromís adquirit en la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar per la Regidoria de Participació Ciutadana, s’engloben dins de les accions plantejades per a la consecució de l’Objectiu nº12 dels ODS de l’ONU “Garantir modalitats de consum i producció sostenibles”, i se sumen a altres accions realitzades pel consistori, per al desenvolupament de “l’Aliança de Ciutats Sostenibles” a la qual es va adherir en 2016.

El primer taller La Recibotica Ambiental serà el pròxim 26 de febrer a les 17.30 h en l’Edifici Sanchis Guarner del Barri Orba, mentre que el segon La Tómbola del Reciclatge serà en el Centre Municipal Parc de les Palmeres del Casc Antic el 28 de febrer a la mateixa hora.

Tots dos tallers tindran una durada aproximada d’una hora, i qualsevol entitat, veí o veïna podrà assistir i participar, amb la finalitat de fer partícip a la ciutadania i el teixit associatiu del municipi de la importància d’una correcta separació dels residus en la llar, fomentant les bones pràctiques en Reciclatge i Consum Responsable i fent que conega la responsabilitat individual i col·lectiva en la seua gestió.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 9 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC