caixa popular

Jornades Nacionals per a reflexionar sobre les addiccions

Jornades Nacionals per a reflexionar sobre les addiccions
07/03/2018 -

La regidoria de Sanitat participarà en la XLV edició de les Jornades Nacionals que reflexionaran sobre les addiccions, ja siga a substàncies tòxiques com a jocs d’atzar o noves tecnologies. Concretament en aquesta trobada, que se celebrarà a Toledo entre els dies 8 i 10 de març, intervindran professionals del Pla Municipal de Drogodependències (PMD) i de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA-València).

La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, ha ressaltat hui la importància d’aquestes jornades de Sociodrogalcohol “per la diversitat d’assumptes relacionats amb les addiccions que es debatran, i perquè la formació contínua i actualitzada dels i les professionals de ciències de salut és fonamental per a elaborar programes que aborden la prevenció des de l’òptica de l’evidència científica i de l’actualitat” .

Maite Girau, que ha recordat que l’Ajuntament de València ha estat pioner en el desenvolupament de programes de prevenció, formació, documentació, informació i recerca de les addiccions, ha explicat que aquestes jornades s’estudiarà aquests aspectes. Concretament, entre els temes que s’abordaran al llarg de la trobada destaca l’anàlisi de consums de substància addictiva per part d’estudiants d’ensenyament secundari (dades conegudes a través de l’enquesta ESTUDES 2016/2017), així com diferències de gènere en l’abordatge de les addiccions o el consum de l’alcohol en l’entorn urbà, entre altres qüestions.

Finalment, la regidora ha destacat que l’Ajuntament de València treballa en coordinació amb les associacions ciutadanes i les universitats, i el fruit d’aquesta col·laboració ja s’ha traslladat a projectes de prevenció comunitària, prevenció escolar i familiar, tots ells recollits en el Pla Municipal sobre Trastorns addictius 2016-2021.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + deu =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC