25n
25N
25N

Jornada 'Per a Tic També' dirigida a les persones majors

Jornada 'Per a Tic També' dirigida a les persones majors
31/10/2017 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Persones Majors, i en col·laboració amb Jovesolides, la Fundació Vodafone Espanya i la Universitat de València, ha organitzat la jornada “Per a Tic També”, una trobada dissenyada amb l’objectiu de fomentar la inclusió de les persones majors a través de les noves tecnologies. La trobada s’ha desenvolupat hui en el Saló de Cristall del Consistori a les 10.00 hores.

L’acte, presidit per la Regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, ha comptat també amb la participació del director de la Fundación Vodafone España, Santiago Moreno; la presidenta de l’Associació Jovesolides, Lourdes Mirón; i la representant de la Nau Gran Mª Carmen Calatayud. Ha dirigit el col·loqui entre els participants Concha Aparicio, infermera especialitzada en la promoció de la salut en les persones majors.

La regidora Sandra Gómez ha destacat “la importància de realitzar aquest tipus de formació per a les persones majors de la ciutat, ja que hui en dia u dels principals canals de comunicació és internet”. De fet, ha afegit la delegada, “iniciatives com aquestes milloren les comunicacions intergeneracionals, per exemple, per mitjà de la utilització de l’aplicació WhatsApp, o també, amb l’ús de les xarxes socials, que poden ajudar les persones majors a estar informades i, sobretot, a tindre presència en aquest nou món digital”.

En segon lloc, Gómez ha assegurat que és molt important que totes les persones majors accedisquen a la formació en aquest camp, “perquè hi ha molta gestió de servicis que poden facilitar el seu dia a dia i que es realitzen a través d’internet, com per exemple, poder realitzar la compra des de casa”.

CLUB DE PASSEIG SALUDABLE

En aquest sentit, ha subratllat la voluntat de fomentar, des de la Regidoria de Persones Majors, “l’envelliment actiu, saludable i participatiu, i per això –ha anunciat- hem posat en marxa un club de passeig saludable que tindrà també una aplicació de mòbil, per mitjà de la qual es podran consultar totes les dades d’interés per als participants: horaris, llocs, tipus d’activitat…, entre altres”.

En definitiva, ha conclòs Sandra Gómez dirigint-se als i les majors presents en l’acte, “volem que estigueu connectats i informats però, sobretot, volem que interactueu i gaudiu. Volem fomentar l’envelliment actiu, saludable i participatiu, però també divertit, i les xarxes socials i les noves tecnologies poden ajudar enormement que açò siga possible”, ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

25n horta sud
CCCC
25n horta sud