25n
25N
25N

Jornada de portes obertes en l'Espai Municipal Infantil del Parc Central de Torrent

Los niños y niñas de entre 3 y 9 años podrán disfrutar de actividades gratuitas desde el 16 al 27 de septiembre

Jornada de portes obertes en l'Espai Municipal Infantil del Parc Central de Torrent
13/09/2019 -

L‘Espai Municipal Infantil Parc Central presenta el seu programa d’activitats després de les vacances d’estiu i ho fa amb una jornada de portes obertes durant el mes de setembre. El centre, recurs del departament d’Educació de l’Ajuntament de Torrent, ofereix des del dia 16 al 27 de setembre un programa d’activitats que “fomenten l’ensenyament, la creativitat i la convivència dels i els xiquets i xiquetes participants”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Els més xicotets i xicotetes de la casa podran gaudir cada vesprada d’una activitat diferent, entretinguda i didàctica: jocs, tallers, conta contes, etc., sempre guiades per professionals. La programació es realitza de dilluns a divendres, de 16.45 a 20.15 h. i els pares poden decidir si els seus fills passen allí la vesprada completa o part d’ella.

A partir del mes de novembre l’Espai Municipal Infantil Parc Central oferirà un calendari d’activitats per als dissabtes al matí de robòtica, japonés i màgia, entre altres, temes molt entretinguts.

Per a realitzar les inscripcions, que seran acceptades per ordre segons s’apunten, o conéixer tota la informació pot consultar-se la web del Xiquet en el següent enllaç: http://bit.ly/2ntb7gz; o bé assistint al mateix Espai Municipal, avinguda Olímpica, número 9. L’horari d’atenció és: dimarts i dijous de 10 a 12.30 h i de dilluns a divendres de 16.45 h a 17.30 h i de 18.30 h a 19.15 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

CCCC
torrent