25n
25N
25N

L'Encarnació de Torrent obri les seues portes per a acostar al dia a dia a les famílies del centre

L'Encarnació de Torrent obri les seues portes per a acostar al dia a dia a les famílies del centre
30/09/2019 -

El Centre d’Educació Especial L’Encarnació va rebre el dissabte a la vesprada a les famílies del mateix alumnat, en una jornada de portes obertes en la qual van poder visitar les noves instal·lacions i conéixer de primera mà tots els seus serveis. D’aquesta manera, els pares i mares dels 130 estudiants de 3 a 21 anys que cada dia assisteixen al col·legi, van poder gaudir d’un dia de celebració al costat del professorat i treballadors del centre, en una jornada que va estar amenitzada per les actuacions de Kangoo Fitness, Muixeranga La Torrentina i la banda de música de la Unió Musical.

A l’acte va assistir l’alcalde Jesús Ros, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, la directora del centre, Amparo Fluixà, el director territorial d’Educació, Santiago Estañan, així com exconcejales d’Educació, directors i directores dels centres de Torrent i representants de la comunitat educativa i de la societat torrentina, que van poder apreciar el canvi significatiu que s’ha produït en el centre, augmentant la qualitat d’unes instal·lacions que, com va declarar l’alcalde, “són un referent en l’àmbit educacional en la Comunitat Valenciana”.

En aquest sentit, l’alcalde també va destacar que “ara l’alumnat compta amb un centre modern i que dóna resposta a totes les seues necessitats. Arrere queden anys de barracons i de reivindicacions. Hui Torrent pot celebrar i presumir de tindre un dels millors centres d’educació especial de la Comunitat gràcies a les persones que al llarg d’aquest temps han insistit pel projecte, al treball del mateix col·legi i, sobretot, gràcies a la paciència i tenacitat d’uns pares que reclamaven una Educació en condicions dignes, i que aquest curs ja és una realitat”.

El centre disposa de 21 aules de grups, dues aules taller i llar, així com gimnàs, aules d’estimulació multisensorial, de música, d’estimulació motriu, així com una sala multiusos. El col·legi també compta amb menjador i dues aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d’administració.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 6 =

CCCC
torrent