25n
25N
25N

Desenes de professionals es reuneixen en la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi de Paiporta

Desenes de professionals es reuneixen en la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi de Paiporta
21/05/2018 -

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi, organitzada pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Paiporta. Desenes de professionals de l’àmbit socioeducatiu de localitats valencianes assistiren a la jornada, que es va perllongar al llarg de tot el divendres.

Obriren la jornada l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el degà de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i president del Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs, Francisco Santolaya Ochando. El regidor d’Educació de Paiporta, Toni Torreño, va ser l’encarregat de posar el punt final en la cloenda.

Martín va subratllar en la seua intervenció que la tasca d’aquestes professionals “és fonamental per al bon funcionament de la convivència, per a teixir complicitats entre les persones, per a promoure, en definitiva, el benestar comú de hui i, sobretot, el de demà”, donat que el seu treball està basat en la infància, l’adolescència i la joventut. “A major atenció als serveis que presteu, millor convivència, més benestar, més protecció i més justícia social”, va resumir Martín.

El degà del Col·legi Oficial, per la seua banda, va incidir en la visió “integral i integradora” sobre la societat que permet el treball dels gabinets psicopedagògics que porten a terme professionals de la psicologia i l’educació. Aquesta visió útil per a la societat “és producte del treball a prop de la ciutadania”, i que es va traslladar en les ponències i taules redones d’aquesta jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =

CCCC
torrent