caixa popular

Jornada de sensibilització en màteria de codi de conducta i prevenció del frau

Jornada de sensibilització en màteria de codi de conducta i prevenció del frau
17/10/2017 -

L’Ajuntament de València ha organitzat per a demà dimecres una jornada de sensibilització en matèria de codi de conducta i prevenció del frau, en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà i Sostenible (EDUSI), que ja ha començat a desenvolupar-se al Cabanyal-Canyamelar amb una inversió total de 30 milions d’euros cofinançats per l’Ajuntament i la Unió Europea. Aquesta jornada se celebrarà en la biblioteca de l’edifici Las Naves, c/ Joan Verdeguer, 16, i hi intervindran els experts Manuel Villoria Mendieta, Joan A. Llinares Gómez i Antonio Minguillón Roy.

Manuel Villoria Mendieta, catedràtic de Ciència Política a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC), on dirigeix l’Observatori en Bona Governança, serà el primer dels tres ponents a intervenir en aquesta jornada sobre prevenció del frau. La seua intervenció du per títol “Els marcs d’integritat organitzacional”.

Seguidament, Joan A. Llinares Gómez, director de l’Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana, que recentment ha posat en marxa i dirigit l’Oficina per la Transparència i les Bones Pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona, presentarà la ponència titulada “El conflicte d’interés, noció i regulació per a la prevenció de la corrupció”.

Tancarà aquesta jornada, a la qual assistiran un centenar de responsables de l’Administració en els diferents projectes i línies d’actuació de l’EDUSI Cabanyal-Canyamelar, Antonio Minguillón Roy, auditor de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana des de 1988 i director del Gabinet Tècnic des de 2008. La seua ponència abordarà el tema “Tècniques d’anàlisi de dades per a prevenir el frau”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris