caixa popular

Jornada sobre prevenció d'addiccions en l'àmbit escolar

Jornada sobre prevenció d'addiccions en l'àmbit escolar
13/02/2018 -

Tècnics de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) del Pla Municipal de Drogodependències (PMD) de l’Ajuntament de València participaran dijous que ve, 15 de febrer, en la taula redona “Construint junts: perquè allò urgent no ens impedisca ocupar-nos d’el punt important”, organitzada pel CEIP Lluís Vives, i que tindrà lloc en l’IES Abastos.

La representació de la UPCCA/PMD anirà a càrrec de la psicòloga Laura Ferrer, que prendrà part en la taula redona per a exposar la labor d’aquesta unitat especialitzada que coordina la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports del Consistori. En la trobada participaran també com a contertulians Rosa Mª Barberá, psicòloga i terapeuta infantil; José Mª Caracena, professor de secundària; Rosario Altable, educadora sexual i experta en coeducació; i Inmaculada Sánchez, secretària d’Educació del PSPV.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha destacat el treball que es du a terme des de la Regidoria “amb l’objectiu d’apropar-nos a les famílies i propiciar un espai de trobada amb elles, reflexionant sobre temes relacionats amb l’educació en valors”.

La participació de l’Ajuntament respon a la demanda plantejada des de la direcció del col·legi públic d’Educació Infantil i Primària Lluís Vives, que va manifestar el seu interés a comptar amb la col·laboració dels Servicis de Drogodependències del consistori, per donar a conéixer les famílies de quina manera s’ha d’actuar per a prevenir les addiccions en l’àmbit escolar.

Els especialistes del PMD/UPCCA-València valoren sempre aquest tipus d’iniciatives perquè suposen “una oportunitat per a donar a conéixer les famílies els recursos i materials disponibles per a la prevenció en l’àmbit escolar”, i animen a l’organització a continuar amb projectes semblants, “ja que fomenten una millor entesa entre famílies i centres escolars”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris