caixa popular

Jornada de Participació a Alfafar

Jornada de Participació a Alfafar
27/09/2017 -

Dimarts passat 26 de setembre, des de la regidoria de Patrimoni Cultural es va dur a terme una jornada de participació en relació amb el catàleg de proteccions del patrimoni cultural, natural i paisatgístic d’Alfafar.

Aquest acte públic es va realitzar en l’Espai d’Igualtat a les 18.00 hores on van participar veïns i veïnes del municipi, entitats locals i grups polítics. En la reunió es va explicar per part dels tècnics els béns d’interés cultural (BIC) que es troben dins del terme municipal d’Alfafar. També es van explicar els entorns de protecció dels béns de rellevància local (BRL). I es van ressenyar els elements de protecció, com a façanes d’edificis, panells ceràmics, etc. D’altra banda es va adonar dels espais naturals i paisatgístics que poden suscitar interés de ser protegits, identificats en panells informatius on les i els assistents van poder expressar la seua opinió plasmant en una fitxa el grau que creuen que ha de tenir quant a protecció d’aquests.

En la web municipal (www.alfafar.com), en uns dies, la població podrà seguir tenint informació sobre el tema i expressar també la seua opinió, explicant així amb la implicació de les i els alfafarenses.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris