25n
25N
25N

Jornada per reflexionar sobre la seguretat de les carpes

Jornada per reflexionar sobre la seguretat de les carpes
17/05/2019 -

L’edifici municipal de Tabacalera ha acollit hui una jornada per reflexionar sobre la seguretat de les carpes i altres instal·lacions temporals que s’habiliten en la via pública amb motiu de celebracions, espectacles i activitats puntuals. En aquestes jornades, a les que han assistit unes 100 persones, entre bombers, policies i personal tècnic de l’Ajuntament, també han participat responsables de l’Associació de Carpes i Estructures Mòbils (ASPEC) i del Circ del Sol.

Durant la jornada s’ha informat sobre els aspectes tècnics i reglamentaris de les instal·lacions temporals, així com sobre la defensa i representació que fa ASPEC de les empreses del sector.

També s’ha reflexionat sobre la importància dels espais que es generen per a albergar espectacles com, per exemple, el Circ del Sol, que acaba d’aixecar la seua carpa en l’antiga Estació del Grau de València.

En nom de l’Ajuntament han participat responsables del servici d’activitats, encarregat, entre altres assumptes, de tramitar les sol·licituds per a habilitar carpes i instal·lacions temporals en la via pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

museo prehistoria