25n
25N
25N

Jornada marcada per l'aigua en la Lliga Bankia de Raspall Femení

Jornada marcada per l'aigua en la Lliga Bankia de Raspall Femení
28/05/2018 -

Ahir diumenge per la vesprada va ploure en molts punts de la comunitat, i entre ells, el trinquet de Bonrepós i Mirambell, seu de la penúltima jornada de la fase regular de la Lliga Bankia.

Els espectadors presents tan sols varen poder gaudir de la primera de les partides programades per a la vesprada d’ahir, l’enfrontament entre l’Alqueria d’Asnar i Turismo Rural Bicorp, ja que les altres dues partides restants hagueren de jugar-se en el trinquet cobert de Rafelbunyol. De tota manera, la parella d’Erika i Myriam, jugadores de l’Alqueria, i la de Mar i Victoria, integrants del Bicorp, oferiren la partida més disputada de la jornada, ja que el resultat final va ser un ajustat 30 a 40 favorable a les primeres classificades. Els dos punts aconseguits pel Bicorp els permet mantindre la primera posició, mentre que l’Alqueria haurà de sumar un punt en la última jornada per a poder asegurar-se la quarta posició, que les classificaria per a semifinals.

Les dues partides restants tingueren lloc en el trinquet de Rafelbunyol, on la seua coberta permet jugar encara que ploga. En la primera d’elles el Carraixet Tavernes Blanques va caure amb contundencia davant el Borbotó A, que es va emportar els tres punts, gràcies als que manté la segona posició. Mentre que en el tercer i últim enfrontament del diumenge, el Borbotó B quasi li lleva un punt a l’Ajuntament de Beniparrell, al quedar 40 25 el marcador final de la partida. Recordem que el Borbotó A i Beniparrell es jugaran les posicions definitives el pròxim cap de setmana, ja que Bicorp suma 21 punts, empatat amb Borbotó, i Beniparrell compta amb 19 al seu caseller, i que segon i tercer s’enfrontaran en el carrer de pilota de Borbotó el pròxim diumenge.

Classificació Lliga Bankia – 9ª jornada:
1.-Turisme Rural Bicorp A – 21 pts
2.-CPV Borbotó A – 21 pts
3.-Ajuntament de Beniparrell A – 19 pts
4.-CPV Alquería d’Asnar A – 9 pts
5.-CPV Borbotó B – 6 pts
6.-Carraixet Tavernes Blanques A – 5 pts

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

CCCC
torrent