caixa popular

Jornada d'informació pública sobre el Parc Central

Jornada d'informació pública sobre el Parc Central
13/11/2017 -

L’Ajuntament de València impulsa una trobada amb la ciutadania per a explicar les característiques de l’actuació en el Parc Central. Tal com ja havia avançat l’alcalde, Joan Ribó, es comunicarà al veïnat i agents socials implicats els detalls del projecte i la seua consecució. Serà en un acte que tindrà lloc el pròxim dilluns, 20 de novembre, a les 18.30 h, a l’Institut d’Educació Secundària de Malilla (carrer de Bernardo Morales Sanmartín, s/n).

L’alcalde ha assenyalat que “la complexitat tècnica del projecte i la seua tramitació fan necessària una comunicació fluida per al conjunt de la ciutadania sobre l’origen, el camí recorregut, els objectius i calendaris previstos per a la consecució del Parc Central, una obra que feia dècades que s’anunciava i que per fi estem veient com avança per a fer-se realitat”.

A l’acte l’Ajuntament convidarà a participar en l’equip tècnic de la Societat Parc Central i les altres dues administracions que en formen part, govern central i Generalitat. Per part de l’Ajuntament, estaran presents l’alcalde, Joan Ribó, i els regidors de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, i de Patrimoni, Maria Oliver. A més, es farà partícips a les associacions veïnals i entitats socials, col·legis professionals, universitats i empresariat, entre altres.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris