25n
25N
25N

Jornada dedicada al Corredor Mediterrani

El València Basket és el primer equip esportiu que demanda esta vital infraestructura

El València Basket és el primer equip esportiu que es ‘banya’ amb una de les reivindicacions que fa temps que està damunt de la taula, el Corredor Mediterrani. El conjunt de la Fonteta ha volgut mostrar en esta última jornada de la Lliga regular el seu suport a esta infraestructura amb la finalitat de donar a conéixer el projecte El Corredor Mediterrani doncs es necessita la conscienciació i el suport de la ciutadania per a aconseguir que les institucions finalment ho engeguen.

El Corredor Mediterrani és una infraestructura necessària per al creixement de l’economia valenciana. Consisteix en una doble plataforma d’ample internacional des de la frontera francesa fins a Algesires per a passatgers i mercaderies, que permetrà unir en menys temps ciutats tan importants com Barcelona, València, Alacant, Murcia i Màlaga.

Com a mostra d’este suport, els jugadors dels dos equips han realitzat la roda d’escalfament lluint samarretes amb el lema #QuieroCorredor, a més el públic tindrà a la seua disposició 8.000 aplaudidores del Corredor Mediterrani. En la Fonteta s’han instal·lat diversos punts d’informació en els quals signar per a recolzar este projecte, de la mateixa manera, es repartiran centenars de regals al mateix temps que un tren tematizado recorre el parquet.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 8 =

programacion rialto
museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020