25n
25N
25N

Jornada de portes obertes prèvia a l'inici de curs al nou CEIP Rosa Serrano de Paiporta

Jornada de portes obertes prèvia a l'inici de curs al nou CEIP Rosa Serrano de Paiporta
08/09/2016 -

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta ha celebrat aquest dimecres una jornada de portes obertes prèvia a l’estrena del centre, que es portarà a terme aquest dijous, coincidint amb l’inici del curs 2016-2017. A la jornada, promoguda per l’equip docent del col·legi, ha estat convidat l’alumnat, així com les mares i pares de tots els nivells educatius.

De manera especial, s’ha convidat també a l’alumnat de les dues promocions que han cursat tot el seu ensenyament primari en els barracons de la ubicació provisional degut al retard en l’execució de les obres del nou centre. La intenció d’aquest gest ha sigut la de que aquest alumnat senta que la nova escola també és, en bona part, seua.

A la jornada han assistit també l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d’Educació, Toni Torreño, que han tingut ocasió de saludar a l’alumnat i l’equip docent, així com d’interessar-se pels últims detalls de l’inici del nou curs i del trasllat des de la ubicació provisional, en què ha ajudat personal de l’Ajuntament.

Així mateix, aquests dies s’han ultimat les obres de millora de l’entorn urbà del propi CEIP Rosa Serrano, una actuació en la qual s’han invertit 14.180 euros per a millorar la senyalització vertical i horitzontal, ampliar les voreres, i rebaixar l’accés als passos de vianants, dins de la línia de millorar la seguretat i l’accesibilitat de les zones escolars de la localitat portada a terme per la regidoria d’Urbanisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 4 =