25n
25N
25N

Més de 350 dones de Mislata celebren en La Canaleta la seua jornada de convivència

La regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat organitza un dia conjunt d’activitats amb totes les associacions de la ciutat

Més de 350 dones de Mislata celebren en La Canaleta la seua jornada de convivència
17/05/2019 -

Més de 350 dones del món associatiu de Mislata es van donar cita ahir en La Canaleta, davall el lema ‘Juntes som molt millors’. És el sext any consecutiu que les dones de Mislata celebren una jornada de convivència amb l’objectiu de lluitar per la igualtat i els drets de les dones, a més de compartir un dia d’activitats i relacionar-se entre totes elles.

Mislata compta amb un bon nombre d’associacions de dones que poques vegades solen treballar de manera conjunta. Totes realitzen les seues activitats en el mateix edifici, la Casa de la Dona de Mislata, però no solen coincidir en el mateix espai i al mateix temps. Este dia va sorgir amb la idea d’unir esforços i idees en l’objectiu comú que unix a cada una de les associacions. Per a Carmen Lapeña, regidora de la Dona, la importància d’esta trobada significa “la unió de totes, conéixer-nos millor unes a altres i, sobretot, conéixer els serveis que cada associació oferix a les dones de Mislata”.

Durant tot el matí, la programació de la jornada de convivència ha estat nodrida de diferents activitats, tallers i exhibicions esportives, com aeròbic-dance, zumba, bollydance i fins a un flashmove. Al migdia, les 350 dones, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i membres de la corporació municipal, van menjar una paella gegant cuinada pels Clavaris del Crist. A més, enguany, per al moment de la sobretaula, la Casa de la Dona va programar un divertidísim espectacle de màgia a càrrec de Nuel Galán.

Les integrants de totes les associacions de dones de Mislata van gaudir d’una intensa jornada en el Parc de La Canaleta, amb la participació de la ‘Asociación de Mujeres de Mislata’, ‘Espai Violeta’, ‘Aitana’, ‘Por ti mujer’, ‘Amamanta’, la ‘Asociación de Mujeres Progresistas’ i ‘Mujeres Ciudadanas de la Comunidad Valenciana’. En representació de cada una d’elles, les presidentes de cada associació van rebre de mans de l’alcalde un detall com a reconeixement per la seua gran labor social. Bielsa els va animar a continuar lluitant per defendre els seus drets i va posar en valor el Consell de la Dona, constituït fa uns mesos, com una ferramenta per a aconseguir la igualtat real en la nostra societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + setze =

museo prehistoria