25n
25N
25N

Més de 300 dones de Mislata celebren en La Canaleta la seua jornada de convivència

La Regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat organitza un dia conjunt d’activitats amb totes les associacions de la ciutat

Més de 300 dones de Mislata celebren en La Canaleta la seua jornada de convivència
18/05/2018 -

Un total de 330 dones del món associatiu de Mislata es van donar cita ahir en La Canaleta. És el cinquè any consecutiu que les dones de Mislata celebren una jornada amb l’objectiu de lluitar per la igualtat i els drets de les dones, a més de compartir un dia d’activitats i relacionar-se entre totes elles.

Mislata compta amb un bon nombre d’associacions de dones que en poques ocasions solen treballar de manera conjunta. Totes realitzen les seues activitats en el mateix edifici, la Casa de la Dona de Mislata, però no solen coincidir en el mateix espai i el mateix temps. Aquest dia va sorgir amb la idea d’unir esforços i idees en l’objectiu comú que uneix a cadascuna de les associacions. Per a Carmen Lapeña, regidora de la Dona, la importància d’aquesta trobada significa “la unió de totes, conèixer-nos millor les unes a les altres i, sobretot, conèixer els serveis que cada associació ofereix a les dones de Mislata”.

La programació de la jornada de convivència ha estat nodrida de diferents activitats, tallers i exhibicions esportives. Enguany, com a novetat, la Casa de la Dona va programar un divertidíssim monòleg a càrrec de Carolina Maldonado. Al migdia, les 330 dones van menjar un arrós amb fessols i naps cuinat pels Clavaris del Crist.

Les integrants de totes les associacions de dones de Mislata van gaudir d’una intensa jornada en el Parc de la Canaleta, amb la participació de l’Asociación de Mujeres de Mislata, Espai Violeta, Aitana, Por ti mujer/Red Aminvi, Mujeres Unidas Aportando al Desarrollo, la Asociación de Mujeres Progresistas i Mujeres Ciudadanas de la Comunidad Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 16 =