caixa popular

Jornada de conscienciació sobre el tractament de les addiccions sense substància

Jornada de conscienciació sobre el tractament de les addiccions sense substància
17/10/2017 -

El pròxim dia 29 d’octubre se celebra el Dia Nacional sense Jocs d’Atzar. Amb motiu d’aquest esdeveniment, la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb l’Associació Patim, ha organitzat una jornada, el dia 26 d’octubre, per a conscienciar sobre la necessitat de realitzar tractament als ciutadans que patisquen aquest tipus d’addiccions.

La jornada tindrà lloc al Palau de l’Exposició i serà inaugurada per la delegada municipal de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, que estarà acompanyada pel director general d’Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Rafael Sotoca, i el president de Patim, Francisco López.

Les activitats programades són totalment gratuïtes per als tècnics especialitzats, als quals es dirigeixen principalment. Ara bé, els tècnics interessats a assistir s’han d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic amb el seu nom i cognoms, DNI, adreça electrònica i centre de treball a l’adreça de correu <patim@patim.org&gt;.

Després de l’acte oficial d’inauguració de la jornada tindrà lloc una taula redona en la qual intervindran diferents professionals en matèria d’addiccions, com la voluntària de Patim, Francisca Lucas; el treballador social responsable de la UVAD Patim, Ariel de Lucas; l’investigador en addiccions sense substància de la Universitat de València, Juan Lázaro; el psicòleg especialista en ludopaties responsable del centre de dia de Patim València, Julio Abad, i l’assessora jurídica experta en addiccions de Patim, Carolina de Mingo.

A continuació, la directora de la comunitat terapèutica Los Granados i de la Vivenda de Suport a la Inserció Social de Dones de Patim, Inés Agut, tractaran el tema de l’experiència de gènere en les intervencions amb dones.

La clausura de la jornada anirà a càrrec del professor de la Universitat de València Mariano Chóliz; la directora del Servei de Drogodependències de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, M. Jesús Mateu; el cap de servici del Pla de Drogodependències i Unitat de Prevenció en Conductes Addictives (PMD/UPCCA-València), Francisco Bueno, i la secretària coordinadora de programes de Patim, Inmaculada Galmés.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats