caixa popular

Jornada de bones pràctiques a Alfafar

Jornada de bones pràctiques a Alfafar
21/06/2017 -

Des de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha organitzat una jornada de bones pràctiques en drogodependències, dirigida a professionals que treballen en l’àmbit de la prevenció de drogodependències, especialment de les UPCCA’s.

Aquesta trobada va tenir lloc en el Saló de Ple de l’Ajuntament d’Alfafar. La regidora Fina Carreño va acudir a la inauguració dels tallers, mostrant així el seu interés per aquest tipus d’activitats que fomenta la motivació entre les i els professionals per a treballar amb les i els joves, podent-los transmetre la importància de crear uns hàbits saludables. L’objectiu d’aquesta jornada és compartir programes, experiències i activitats que fomenten els hàbits de vida saludable entre la població més jove.

Dins d’aquesta jornada, es van presentar 6 projectes: l’activitat “Prevenpalabras” per part de Laura Martínez, tècnica responsable de la UPCCA d’Alfafar; el taller facilitador de “Lego” a càrrec de José Vicente Alemany, educador social; “Cuenta conmigo” de Mª Cruz Debón, tècnica de la UPCCA de Xiva; el projecte “Emocionario” a càrrec de Sara Arjona, tècnica de la UPCCA de Xest; el programa “Educació sexual i drogues” per part de Manolo Martínez, tècnic de la UPCCA de Alquàs i el projecte “Spotfer” a càrrec de José Gisbert, tècnic de la UPCCA de Vila-real.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats