caixa popular

Jornada 'Addiccions i joventut: tendències actuals i nous riscos'

Jornada 'Addiccions i joventut: tendències actuals i nous riscos'
16/05/2018 -

València ha acollit la celebració de la jornada ‘Addiccions i joventut: tendències actuals i nous riscos’, que s’ha celebrat aquest matí en les instal·lacions del Complex Esportiu-Cultural La Petxina. La sessió compta amb el finançament del Pla Nacional Sobre Drogues, ha sigut organitzada conjuntament per la Xarxa d’Atenció a les Addiccions UNAD, que agrupa a més de 250 Organitzacions No Governamentals, i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) València de la Regidoria de Sanitat i Salut.

La jornada ha comptat amb la participació de la Regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, qui ha subratllat l’objectiu d’aquesta jornada: «facilitar un punt de trobada en la ciutat de València on debatre, intercanviar coneixements i promoure experiències de bones pràctiques sobre les addiccions desenvolupades en la població jove». «A més, volem estimular la participació activa de les persones responsables i el personal tècnic de les associacions i de la ciutadania», ha dit Girau.

Al llarg de la sessió, s’han exposat els models vigents de consum de drogues i d’altres addiccions en la joventut, i s’han abordat els efectes socials que provoquen les conductes addictives i de dependència. Amb aquesta jornada es tracta de crear espais d’intercanvi de coneixements i d’experiències, a més de ser un espai de formació de professionals, estudiants i persones voluntàries de l’entorn de les addiccions. La jornada s’ha desenvolupat sota una metodologia de caràcter participatiu, amb exposicions teòriques, experiències de les entitats de la Xarxa UNAD a València, espais per al debat i propostes per part de les persones assistents.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 1 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018