25n
25N
25N

Jorge Rodríguez: “Projectes com el de Levante en el Camp de Morvedre uneixen i identifiquen els nostres pobles”

El president de la Diputació de València participa en la gala commemorativa dels 25 anys del diari en la comarca

Jorge Rodríguez: “Projectes com el de Levante en el Camp de Morvedre uneixen i identifiquen els nostres pobles”
26/10/2017 -

La delegació del diari Levante-El Mercantil Valenciano en el Camp de Morvedre ha celebrat el 25 aniversari de la seua edició comarcal amb una gala en el centre cultural Mario Monreal de Sagunt, en la qual han participat, entre uns altres, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, així com consellers, alcaldes i representants del món polític, social, cultural i econòmic.

Jorge Rodríguez ha felicitat als treballadors i periodistes de l’edició comarcal, els que estan i els que han estat al llarg d’aquests anys, pel seu treball al llarg d’aquest quart de segle, i ha destacat l’aposta de Levante-EMV per la “informació de proximitat que ha ajudat a vertebrar les comarques valencianes, la qual cosa ens ajuda a conéixer-nos i valorar el que ens uneix i identifica”.

El president de la Diputació ha valorat el projecte comarcal de Levante-EMV, una mostra més de “salut democràtica”. En opinió de Rodríguez, “no es pot construir una societat democràtica sense mitjans de comunicació”, per açò anima als periodistes, en la seua aposta per la pluralitat, a “exercir el seu treball fins a les últimes conseqüències, cosa que acaben agraint la societat i els lectors”.

El responsable provincial ha lliurat un dels premis que el diari Levante-EMV ha concedit en reconeixement a la trajectòria de persones i col·lectius de la comarca del Camp de Morvedre. En concret, el guardó al mèrit esportiu, que ha recaigut en el Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunto. En la gala han estat també presentes els diputats Toni Gaspar i Josep Bort.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + tretze =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus