25n
25N
25N

Jorge Rodríguez presenta la seua dimissió com a President de la Diputació de València

Rodríguez ha delegat l’Alcaldia d’Ontinyent en la primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró

Jorge Rodríguez presenta la seua dimissió com a President de la Diputació de València
02/07/2018 -

Jorge Rodríguez ha presentat la seua dimissió com a President de Diputació de València. Després de l’Operació Alquería que va suposar la seua detenció inicial, Rodríguez ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a explicar els seus motius i abandonar el càrrec de president de la institució.

“Presente la dimissió i ho faig des de la lleialtat a les institucions i la ciutadania.” ha explicat Jorge Rodríguez. “Em vaig amb la consciència ben tranquil·la i orgullós de deixar la Diputació en bones mans com és Toni Gaspar” apuntava Rodríguez en les seues últimes paraules com a President de la Diputació de València.

En paraules de Rodríguez, “Malgrat arribar a una Diputació plagada de casos de corrupció dels anteriors gestors, ens vam posar a treballar amb un equip plural. Un equip que al llarg de tot aquest temps sols ha tingut un objectiu: posar la institució al servei de pobles i ciutats, acabar amb l’arbitrarietat en les ajudes i aplicar criteris justs i objectius, que la Diputació deixara de fer vergonya i tornara a ser portadora de bones notícies.”

Per això, ha confirmat que “amb la mateixa convicció que fa uns tres anys arribava a esta casa hui presente la dimissió, convençut de la meua innocència i la del meu equip, però convençut també que la meua continuïtat al capdavant de la mateixa no pot contribuir al canvi de la percepció en la qual tant hem treballat al llarg d’aquest temps. Presente la dimissió com a president de la Diputació de València i ho faig des de la lleialtat a les institucions i a la ciutadania, que sempre ha guiat i continuarà guiant els meus passos. Segur de la meua innocència i que, per a demostrar-la, hui és millor estar fóra que dins de la institució. Pot ser que algú pense que, com a partit, estem posant massa alt el nivell de l’ètica, però no vaig a permetre que ningú utilitze aquest assumpte per a danyar allò que tant estime.”

En la compareixença en la qual no s’han admés preguntes, Rodríguez ha insistit i ha assegurat que “podem haver sigut maldestres o massa confiats, però no lladres”. En aqueixa mateixa línia, ha sigut contundent a negar qualsevol corruptela i ha afirmat que “podem haver-nos equivocat o ficat la pota “però mai la mà”.

De moment les diligències són secretes però Rodríguez ja ha avançat que quan s’alce el secret de sumari, tornarà a comparéixer per a donar explicacions sobre l’Operació Alqueria.

Comunicat íntegre de Jorge Rodríguez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 10 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus