25n
25N
25N

Els Joopers d’Aldaia emprenen el seu futur

Els Joopers d’Aldaia emprenen el seu futur
28/10/2020 -

El Centre Matilde Salvador d’Aldaia ha acollit el tancament d’una nova edició del programa Joop de l’Institut Valencià de Joventut (IVAJ). Una iniciativa per a joves, fora del sistema escolar i amb més de 16 anys, que té com a objectiu ajudar a reprendre el seu futur. Aquesta edició, a més, amb un 100% d’èxit, ja que el 86% dels i les adolescents han tornat als seus estudis i la resta ha trobat un treball.

Els Joopers d’Aldaia 2020, amb la seua coach o mentora, s’han format, s’han educat, han fet activitats, excursions, trobades, o han aprés a gestionar emocions i a pensar a través d’aquest programa que ha reunit a més de 15 usuaris, tot i la situació actual.

“Estem molt orgullosos d’aquest programa que estem fent en Aldaia junt amb vosaltres, perquè el futur està en les vostres mans. L’èxit és gràcies a vosaltres i per tant, sense dubte repetirem”, assegurava el regidor de Joventut d’Aldaia, Sergio Gómez.

L’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, ha animat als joves “a seguir en el camí que heu començat per a ser els millors i convertir-vos en les persones que vosaltres voleu ser en el futur”.

A principis d’any arrancarà una nova edició de Jove Oportunitat a la qual podran sumar-se de nou tots els interessats i interessades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =