caixa popular

Jocs educatius, música i tallers en la II Trobada de Consells d’Infància a Torrent

Una iniciativa celebrada dissabte on participaren al voltant d’un centenar de xiquets de la xarxa de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF

Jocs educatius, música i tallers en la  II Trobada de Consells d’Infància  a Torrent
22/05/2017 -

La ciutat de Torrent va celebrar la II Trobada de Consells d’Infància de la Comunitat Valenciana, una iniciativa organitzada per les sis ciutats amigues de la infància d’UNICEF (Alzira, Mislata, Quart de Poblet, Sagunt, Morella i Torrent). Una jornada que començà divendres amb una sessió dirigida a tècnics i dinamitzadors d’Infància amb diferents taules redones i ponències. Dissabte, les instal·lacions del poliesportiu Anabel Medina acolliren la segona jornada dirigida als més menuts i als adolescents, on participaren al voltant d’un centenar de xiquets i xiquetes vinguts de diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

La sessió s’inicià amb l’acte de benvinguda organitzat pel Consell dels Xiquets i Xiquetes de Torrent, i comptà amb la presència de l’alcalde Jesús Ros; la responsable de l’Àrea de Polítiques d’Infància, Encarna Lerma; la responsable d’UNICEF de la Comunitat Valenciana, Marlene Perkins; l’alcalde de l’Ajuntament de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i la directora general d’Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana, Rosa Molero Mañes.  L’alcalde de Torrent va agrair la presencia dels més menuts, i va destacar el gran treball que estan fent des del Consell per tal de canviar la ciutat, la qual s’està omplint de color i de noves àrees, com ara el nou espai de lectura de l’Hort de Trénor, proposats pels xiquets.

Després de la inauguració, començaren les dinàmiques per a treballar el llenguatge no verbal, amb jocs dirigits per un educador, a fi de millorar les habilitats dels menuts i facilitar la relació amb la resta de companys i companyes. També van gaudir d’una gimcana, de tallers i d’una dinàmica per a preparar la pròxima trobada amb noves idees. A l’acte hi van assistir el personal del Centre d’Informació Juvenil de Torrent, que estigué al llarg del matí ajudant en totes les activitats.

Una iniciativa que fomenta la unió i potencia les relacions en la infància. Torrent, que té el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància, escolta de forma continuada la veu del seu col·lectiu infantil, i així es veu reflectit en les millores que qualsevol veí o veïna pot trobar-se pels carrers del municipi.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats