25n
25N
25N

Joan Sanchis serà el diputat del partit de Jorge Rodríguez

Joan Sanchis serà el diputat del partit de Jorge Rodríguez
20/06/2019 -

Joan Sanchis, regidor de Territori d’Ontinyent (València) i membre de la formació La Vall ens Uneix –de l’alcalde, expresident de la Diputació de València i exsocialista Jorge Rodríguez–, serà el diputat representant del partit judicial d’Ontinyent en la Diputació de València durant aquesta legislatura.

Després de ser triat aquest dimecres per unanimitat pels 28 regidors que La Vall ens Uneix va obtindre a la comarca en les eleccions municipals del 26 de maig, Sanchis ha comparegut aquest dijous en roda de premsa al costat de l’alcalde d’Ontinyent i líder de la formació i la també edil i membre del partit Natalia Enguix.

Com a representant provincial, ha agraït el suport “massiu” dels veïns d’Ontinyent i de localitats com Palomar i Bufali: “Gràcies a ells hem aconseguit el diputat i ara podrem defensar els seus interessos a València”, recull el partit en un comunicat.

La seua meta és treballar per a aconseguir les subvencions a les quals els municipis de la comarca tenen “dret” i “ser la corretja de transmissió amb les associacions i empreses perquè obtinguen els màxims beneficis possibles”. “La nostra vocació és comarcalista: treballarem per a defensar sempre els interessos d’Ontinyent, però també de tota La Vall d’Albaida”, ha asseverat.

El nou diputat començarà a exercir com a tal dins d’un mes, quan es constituïsca el 20 de juliol la nova corporació de la Diputació de València, davant el que s’ha posat a la disposició de la ciutadania per a rebre suggeriments.

“NOMÉS OBEDIÈNCIA A ONTINYENT”

Per part seua, Rodríguez ha destacat que l’elecció suposa “un fet molt important per a la ciutat”. “Serà la primera vegada en la història que tindrem un diputat que només hi haurà d’obediència a la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida”, ha recalcat.

Al seu judici, comptar amb una marca pròpia els permetrà defensar els interessos de la ciutat i la comarca “sense gens d’interés partidista”, amb l’objectiu de “fer valdre l’agenda d’Ontinyent i La Vall d’Albaida en les institucions superiors”.

També ha posat l’accent en la necessitat de “fiscalitzar el treball que es realitze i vetlar perquè continua el canvi de la passada legislatura”, a més de “que es tracte igual a tots els pobles i les subvencions s’atorguen seguint criteris objectius”.

El reelegit per tercera vegada com a alcalde d’Ontinyent va abandonar fa uns mesos el PSOE després d’alçar-se el secret de sumari del cas Alqueria, en el qual està investigat, per la qual cosa no va optar a l’Alcaldia com a socialista. Aquesta operació es va obrir per la presumpta contractació de persones per a càrrecs d’alta direcció en l’empresa pública Divalterra –abans Imelsa– sense subjectar-se als principis de publicitat, mèrit, transparència i capacitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 5 =