25n
25N
25N

Joan Ribó participa en les jornades 'El Tren que ens uneix', en suport de l'eix ferroviari València-Saragossa-Pau

Joan Ribó participa en les jornades 'El Tren que ens uneix', en suport de l'eix ferroviari València-Saragossa-Pau
23/09/2016 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, participa hui en la jornada “El tren que ens unix: les ciutats unides pel ferrocarril”, una trobada entre alcaldes i agents socials de les ciutats de l’eix ferroviari de la línia València-Saragossa-Pau, per a impulsar la reobertura del denominat ferrocarril de Canfranc.

Esta línia de ferrocarril va arribar a ser la de major trànsit internacional durant bona part del segle XX. Les ciutats de l’eix ferroviari reclamen la seua reobertura com a alternativa a les autopistes marítimes i a altres eixos congestionats, així com pel seu baix impacte ambiental. Segons els càlculs, el transpirinenc València-Saragossa-Pau és capaç de transportar 1,5 milions anuals de tones de mercaderia.

Davall estes premisses, alcaldes i representants d’unes 20 ciutats i més d’un centenar d’agents socials i empreses de logística, comerç i transports, tindran una jornada de treball, la primera d’estes característiques en suport del corredor internacional. Durant les sessions es redactarà un manifest, que serà rubricat pels edils i representants, i que suposarà el suport públic i visible al projecte de desenvolupament de l’eix ferroviari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − cinc =