25n
25N
25N

Joan Calabuig tanca la seua etapa com a primer tinent d'alcalde de València

06/08/2016 -

Joan Calabuig ha deixat este divendres de ser regidor de l’Ajuntament de València en un Ple municipal celebrat amb notables absències de regidores i regidors que estan gaudint de les seues vacances. La seua renúncia serà remesa ara a la Junta Electoral perquè el seu lloc siga ocupat Anaïs Menguzzato, que concorria en el lloc número 6 en la llista presentada pel Partit Socialista a les eleccions municipals. El fins ara portaveu i primer tinent d’alcalde ha pres la paraula per a expressar el seu agraïment a l’alcalde i a tots els membres de la corporació i ressaltar el seu compromís “amb una ciutat extraordinària amb un fantàstic futur”. Ribó, per la seua banda, li ha donat les gràcies “per la seua manera d’entendre el treball municipal tant des del govern com des de l’oposició”

Vore Vídeo

“Quan vaig arribar ja vaig dir que a cap força política la considerava l’enemic encara que tinguem idees i concepcions diferents sobre el que ha de ser el futur de la nostra ciutat. Al contrari, crec que ha sigut un temps en el qual hem pogut col·laborar raonablement. Ha sigut un plaure treballar amb tots vosaltres. Em vaig d’aquest govern municipal amb la convicció que és un govern que està sent positiu per a la ciutat, per al present i el futur de la societat valenciana”, ha assegurat Calabuig, que ha agraït a l’alcalde la seua comprensió i tarannà i ha destacat a València “hi ha hagut un clar gir social, i la gent que està en situacions de major feblesa se sent molt més atesa”

Crec d’altra banda que els paràmetres de la ciutat a la llarg d’enguany, en desocupació, en turisme, en tots els sectors, estan millorant i aquest Govern, en la mesura de les seues competències i responsabilitats, està contribuint al fet que València progresse”, ha afirmat el fins ara responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic abans de demanar “que es mantinga el treball desenvolupat fins ara, que es complisquen i es respecten tots els pactes i seguim treballant per l’estabilitat i pel futur d’aquesta ciutat.

Després de qualificar com a “excel·lents” les seues relacions amb l’alcalde Ribó, del que ha dit que “és una persona prudent i constructiva amb la qual s’ha pogut dialogar, i que té un projecte de progrés per a la ciutat molt equilibrat”, Calabuig ha assegurat que “val la pena fer un gran esforç per seguir desenvolupant aquest projecte progressista per a València, i sobretot la meua preocupació és que aquest govern estiga cada dia més proper als ciutadans i que el projecte progressista no siga simplement una època efímera sinó que es perllongue en el temps, puga seguir superant moltes de les desigualtats que hi ha en aquesta ciutat, i sobretot que més de 65.000 persones que els dilluns quan s’alcen tenen la desesperació de no haver trobat una ocupació, puguen trobar-ha”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − nou =