caixa popular

Joan Amèric: 'DirectaMENT és l'explicació cantada de qui sóc'

‘El premi més gran és comprovar que una emoció própia i privada es torna comuna’

Joan Amèric: 'DirectaMENT és l'explicació cantada de qui sóc'
24/08/2017 -

Ha arribat el gran dia. Aquesta nit, a les 22.30 hores, el Teatre Romà de Sagunt rebrà ‘Nit de sons i cançons de la mediterrània‘. Un espectacle únic que, de la mà del guitarrista de jazz Ximo Tébar i del cantautor Joan Amèric, farà vibrar a tots els assistents amb el seu art en estat pur.

Ximo Tébar serà l’encarregat d’obrir l’espectacle amb la presentació del seu nou treball ‘Soleo‘, en el qual fusiona el jazz i el flamenc amb aromes mediterrànies. A continuació, Joan Amèric pujarà a l’escenari per a tornar a emocionar als espectadors amb ‘DirectaMENT‘, un espectacle de cançons cantades des del cor.

València Extra ha parlat amb Joan Amèric, que ens ha explicat, una mica més, sobre el seu nou espectacle, però també de com és ell com a cantautor.

Nit de sons i cançons de la mediterrània, Què té d’especial?

A mi em sembla que l’atractiu principal és que mostra, en un escenari únic, dues maneres distintes de navegar per mars diferents, peró dirigides cap al mateix destí. Personalment, em sent hipnotitzat pel far de la bellesa, la vida i els enigmàtics trets d’aquesta condició humana nostra tan curiosa.

Parlem del teu espectacle DirectaMENT, Què trobarà l’espectador?

Directament és l’explicació cantada de qui sóc, el meu dni com a autor. Convida a una passejada sonora per les cançons que dibuixen la evolució creativa d’algú que intenta i intenta acostar-se a l’essència. I torna a intentar-ho perquè mai s’hi prou com per quedar-se satisfet.

Quina va ser la teua font d’inspiració per a crear aquest espectacle?

Les fonts exactes no les puc ubicar. La sed, les ganes de cantar i contar, comunicar, compartir. Sentir-se escoltat i escoltar. En fi…

Premiat en diferents ocasions, Què se sent?

El premi més gran és comprovar que una emoció própia i privada es torna comuna i compartida quan una altra persona s’emociona amb ella. Innegablement, d’altra banda, quan em van comunicar, per exemple, que els 15 membres del jurat del festival de cançó d’autor més important d’Europa m’havien concedit el Premi BarnaSants em vaig alegrar moltíssim, clar.

Com és el món del cantautor?

Idèntic al que habita els meus conciutadans, al que habita la gent. Sinò no m’interesa. Ni com a cantautor ni com a res.

Sempre has volgut dedicar-te a la música?

Sempre no, només des dels 17 anys o així. I em sent afortunat de poder viure amb ella i que a l’hora siga l’ofici del qual visc.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + quinze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris