25n
25N
25N

Jesús Ros inicia la campanya electoral per a “continuar liderant el progrés de Torrent”

Jesús Ros inicia la campanya electoral per a “continuar liderant el progrés de Torrent”
09/05/2019 -

Jesús Ros Piles inicia aquesta nit amb el lema “Amb Jesús Ros” la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig amb l’objectiu de continuar liderant el progrés de la ciutat. La tradicional pegada de cartells a mitjanit donarà inici a quinze dies de trobades amb col·lectius, agrupacions i associacions, així com de contacte directe amb veïnes i veïns als carrers i places.

La gestió dels últims anys de l’equip del govern socialistes al capdavant del consistori de la capital de l’Horta Sud és una prova palpable que “Amb Jesús Ros” Torrent és una ciutat de progrés, amable, integradora i solidària. El temps ha demostrat que “Amb Jesús Ros” Torrent compta amb millors serveis, espais i infraestructures que milloren la qualitat de vida de les torrentines i torrentins. Amb aqueix esperit, Jesús Ros, al costat d’una llista de candidatura que reuneix una combinació de joventut, experiència i preparació, aspira a renovar el compromís adquirit pels veïns fa quatre anys.

Per a això s’ha dissenyat una programació de reunions i trobades amb associacions de veïns i col·lectius i agrupacions culturals. Al llarg dels quinze dies de campanya, les veïnes i veïns de Torrent podran obtindre informació del programa electoral i dels futurs projectes en les taules informatives que s’instal·laran en carrers i places. A través de les xarxes socials, s’informarà diàriament de la seua ubicació.

D’altra banda, dels actes electorals previstos per a cada vesprada en diferents punts de la ciutat destaca la Trobada amb la Societat, on el candidat Jesús Ros, al costat de la resta de persones que integren la llista, traslladaran els seus projectes a representants de la societat torrentina en un acte en l’Hort de Trénor i que servirà de punt culminant a la campanya electoral el pròxim 23 de maig a les 19 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria