25n
25N
25N

Jesús Ros: "El nostre objectiu és que la solució a l'abastiment de l'aigua estiga entre les prioritats de la Generalitat Valenciana"

Jesús Ros: "El nostre objectiu és que la solució a l'abastiment de l'aigua estiga entre les prioritats de la Generalitat Valenciana"
08/09/2016 -

Després del període estival, este dimecres l’alcalde Jesús Ros ha représ les habituals trobades amb la premsa. Durant el discurs d’aquest, l’alcalde ha comentat les principals accions en què l’equip de govern centrarà els seus esforços en els pròxims mesos. Entre ells destaca la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana, una qüestió pendent en el consistori des de fa anys i que es pretén reprendre per a donar resposta a qüestions importants com el pla de reforma i protecció del nucli antic, entre altres.

Una altra dels temes tractats en la trobada ha sigut la situació de sequera que pateix tot el territori nacional per la falta de pluges i que afecta, com no podia ser d’una altra manera, també a la nostra ciutat i les accions dutes a terme en els últims mesos per l’equip de govern encaminades a resoldre el problema de l’abastiment de l’aigua en els disseminats del terme municipal. Ros ha manifestat que des de l’Ajuntament s’està treballant des de fa molts mesos per a intentar posar solució a este assumpte. Mostra d’això són les trobades que durant els mesos de juliol i agost ha mantingut la regidora d’Urbanisme amb afectats i propietaris de motors o les reunions mantingudes per l’alcalde amb la comunitat de regants de Torrent a finals de juliol o amb el secretari autonòmic d’Agricultura la setmana passada en què ambdós parts es van emplaçar a una nova reunió en les pròximes dates per a estudiar la situació i tractar de trobar una solució a la reclamació històrica de veïns i veïnes que tenen les seues casetes i camps fora del nucli urbà i que s’abasteixen amb aigua de regadiu. “Dedicarem tots els esforços possibles a donar solució a este assumpte i és un dels nostres objectius primordials que la solució al problema de l’abastiment d’aigua als nostres disseminats estiga en la cartera de prioritats de la Generalitat Valenciana” ha destacat l’alcalde Jesús Ros.

L’alcalde ha recordat als mitjans que “existeixen des de 1999 un projecte realitzat amb un cost de 20 milions de pessetes -120.000EUR-, la posada del qual en marxa, que va haver d’iniciar-se en el seu moment de manera gradual i per fases, donaria una solució definitiva i posaria fi a estos problemes d’abastiment”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + disset =