25n
25N
25N

Jesús Ros: “El Centre de Salut de Parc Central pot ser una realitat en 2018”

Comptarà amb 8 consultes mèdiques, 3 d’infermeria, 2 de pediatria, una matrona i una treballadora social

Jesús Ros: “El Centre de Salut de Parc Central pot ser una realitat en 2018”
09/02/2017 -

L’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa, han mantingut l’habitual encontre amb la premsa en l’Ajuntament de Torrent. Entre altres temes, s’han avançat algunes dades del nou Centre de Salut en Parc Central. L’alcalde Jesús Ros, després de mantenir en el dia d’ahir una reunió amb el Subgerente de l’Hospital General, Francisco Quiles i la Directora de Metgessa d’Atenció Primària, Amparo Esteban, ha assegurat que “existeix una bona predisposició i estem pel bon camí per a aconseguir fer realitat una reivindicació dels veïns i veïnes que ajudarà sens dubte a millorar la seua qualitat de vida”. A més, ha avançat que es reunirà en els pròxims mesos amb la Consellera de Sanitat per a accelerar el projecte.

El nou Centre de Salut comptarà amb 8 consultes mèdiques, 3 d’infermeria, 2 de pediatria, una matrona i una treballadora social. L’espai en què se situarà serà d’aproximadament 800 m2 i podria ser una realitat a partir del primer semestre del 2018. Este centre contribuirà a la descongestió del mapa sanitari de la ciutat que actualment es troba saturat: el Centre de Pintor Ribera té aproximadament una activitat de 40.000 persones, el centre del carrer València 30.000 i el centre auxiliar del Vedat uns 10.000. “La construcció d’este centre suposarà poder donar respir al centre de Pintor Ribera en uns 10.000 pacients i del Vedat en altres 2.000”, ha explicat l’alcalde.

Quant al Centre d’Especialitats del carrer Sants Patrons, l’alcalde ha volgut recordar les millores que es van donar a conéixer al novembre en este centre, amb una sèrie de reformes i afegint una important dotació de aretologia mèdica, podent oferir uns serveis molt complets a la ciutadania i complementant els ja existents: anàlisis clíniques, cardiologia, cirurgia ortopèdica trauma, cirurgia general, dermatologia, endocrinologia, infermeria, ginecologia, medicina digestiva, pneumologia, neurologia, obstetrícia, odonto-estomatologia, oftalmologia, oncologia, otorinolaringologia, radiodiagnòstic, reumatologia i urologia. Amb les millores, és pioner a implantar la telemedicina en retinopatia diabètica a través de les imatges d’OCT, tomografia de coherència òptima, per a diagnosticar malalties de la retina central, i el seguiment de malalties del nervi òptic.

Segons ha avançat, també s’ha informat que es prorrogarà el conveni del centre d’I Vedat i que d’ací a poc temps se sol·licitarà per escrit a Conselleria perquè procedisca a la retirada del cartell de l’Hospital de Torrent situat en el Toll i l’Safareig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 20 =