25n
25N
25N

Jesús Ros comparteix amb associacions de dones el seu projecte de ciutat

El candidat socialista ha mantingut una trobada amb associacions de dones, amb la Igualtat, i les millores aconseguides aquests quatre anys i les que estan per vindre com a eix de la reunió

Jesús Ros comparteix amb associacions de dones el seu projecte de ciutat
14/05/2019 -

Jesús Ros s’ha reunit aquesta vesprada amb representants d’associacions i col·lectius de dones de la ciutat de Torrent, amb els qui ha compartit els seus projectes de ciutat, especialment en matèria d’Educació, Salut, Igualtat i Participació.

La reunió ha tingut lloc en el Centre Social Sant Gregori i en ella han participat representants de les associacions de dones de la ciutat Tyrius, Tècniques Orientals, Dons de Torrent i l’Obra Social Verge dels Desemparats, així com d’altres associacions de la localitat.

El candidat socialista ha agraït el treball d’aquests col·lectius de dones per la igualtat i la solidaritat, i animat “a la participació en les pròximes eleccions municipals per a triar a representants que respecten i promoguen la seua dignitat i les seues llibertats, alguna cosa que només pot garantir un govern de progrés”.

Reunió amb Sindicat de Policies i Bombers SPPLB

D’altra banda, el candidat Jesús Ros ha recollit aquest matí les reivindicacions, propostes i necessitats del Sindicat de Policies i Bombers SPPLB, en una trobada mantinguda amb representants d’aquest.

Demà dimecres, en el marc dels actes en carrers i places per a reunir-se amb veïnes i veïns de Torrent, la campanya del candidat socialista fa parada en la plaça de l’Era, on presentarà les millores escomeses en el barri antic de la ciutat i els projectes futurs en matèria de rehabilitació del centre històric.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =