25n
25N
25N

Jesús Martí: 'La Xarxa Jove integra les zones rurals'

Jesús Martí: 'La Xarxa Jove integra les zones rurals'
27/11/2016 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha anunciat en les ‘Jornades d’afirmació de la nova ruralitat’, que se celebren a Bell-lloc, que la Xarxa Jove per a la coordinació, formació i assessorament municipal en polítiques de joventut, “atendrà les noves realitats de les zones rurals”.

Precisament, el programa Xarxa Jove té entre els seus objectius l’impuls de les polítiques de joventut locals, el suport al treball dels ajuntaments i la creació de xarxes per al treball amb joves, del que ha destacat que està obert al disseny i realització de programes i la coordinació intermunicipal.

Martí ha destacat que en la Xarxa ja no hi ha municipis grans o xicotets, urbans o rurals, costaners o d’interior, “s’entra en una nova dinàmica que volem compartir, una dinàmica atenta als canvis socials i a les noves situacions i iniciatives”.

El secretari general de l’IVAJ ha intervingut en la taula redona ‘Teixit Associatiu i gestió social d’allò comunal’ per a la posada en comú d’iniciatives en gestió i activisme cultural al costat de Victor Escoín, de Participació juvenil; Kassim Carceller, de la Rabera Eclèctica; Vicent Escorihuela, de Cinema D.P., i Pepe Girona, de Koma Kol·lectiu Maginot.

Les jornades sobre nova ruralitat organitzades per l’Ajuntament de Bell-lloc i la Universitat Jaume I s’han dedicat a l’anàlisi i reivindicació del món rural des d’una perspectiva allunyada dels estereotips i on es pot desenvolupar projectes empresarials i vitals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =