25n
25N
25N

Jesús Martí: 'La nostra aposta és transformar els albergs juvenils en espais d'oci educatiu'

Jesús Martí: 'La nostra aposta és transformar els albergs juvenils en espais d'oci educatiu'
31/10/2016 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) Jesús Martí, ha assenyalat en l’acte de clausura de la XI Trobada de directors i directores d’albergs de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ) que “cal transformar el concepte d’alberg juvenil, centrat exclusivament en l’allotjament, per un altre que entén l’alberg com a espai educatiu”.

En aquest sentit, Martí ha anunciat que els vuit albergs juvenils públics repartits per tota la Comunitat que conformen la Xarxa Valenciana d’Albergs Juvenils de la Generalitat, amb instal·lacions a Benicarló, Benicàssim, Castelló de la Plana, Alboraig, Platja de Piles, Biar, Moraira-Teulada i Alacant, protagonitzen aquest repte dins de la campanya Viu Jove, per donar a conéixer les possibilitats de reunió i trobada en aquestes vuit instal·lacions.

Martí ha agraït a REAJ l’oportunitat d’organitzar aquesta trobada “que ha estat fructífer per introduir línies de treball en aquest sentit a través de bones pràctiques en l’àmbit de la cultura, l’esport, el medi ambient o la diversitat cultural”.

El secretari de l’Institut Valencià de la Joventut ha destacat que les instal·lacions de la Comunitat són variades platja, muntanya, aventura, ciutat distribuïdes per tot el territori, però el realment important són les persones joves que acudeixen a elles.

Al llarg de la trobada s’ha posat de manifest que la xarxa espanyola està composta per 277 albergs juvenils en tota Espanya que cobreixen els principals llocs turístics i com a membre de Hostelling International ofereix 4.000 albergs en 90 països de tot el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + set =